Feedback

Redovito prikupljamo povratne informacije kako bismo se uverili da naši klijenti primaju visoke standarde naših usluga.„Ovaj trening mi je dao mogućnost da raspravim situacije u rukovođenju kakve obično doživljavam, da primim savete ali i da sama savetujem. Osjećam više od zahvalnosti i svesnosti stvari koje me okružuju. Prije ovog treninga delovala sam bez mnogo promišljanja, sada o stvarima razmišljam u dubljem kontekstu.”

Susan Lumpkin, suradnica u PricewaterhouseCoopers Ltd. Ured Budimpešta„Trening je dao novu dimenziju mom životu. Sada mogu prepoznati sve pozitivne emocije koje osećam – ranije baš i nisam uvek stala i razmislila o njima. Ovaj trening dao mi je više samopouzdanja.”

Natalie Zhukova, Mars International„Sada razumem kako su moje emocije uticale na moje životne odluke. I ja i ljudi oko mene posmatramo stvari iz posve drugog kuta.”

Magdi Sznovszki, na polju medija„Optimalni trening pomaže mi da ponovno verujem u smisao života i daje mi snagu da preživim sva iskušenja na tom putu. Osećam da mogu biti otvorena i da saveti koje sam dobila imaju smisla za mene, da me osnažuju. Stvarno mislim da su pitanja bila izvrsna, budući da su me nagnala na razmišljanje.”

Ivana Husman, Palmolive – Colgate„Trening mi je otkrio moje nove snage i koristeći ih osjećam se izvučenom iz svakodnevnih rutina koje su me držale zatočenu unutar četiri zida.”

Melitta Torvund, Director of Milander, Online Retail Industry„Puno ti hvala, Dori, povećala si uticaj moje web stranice.”

Kata Komlosi – www.curlyrooms.com„Zahvalna sam za vašu pomoć i podršku. Moj je CV sada autentičan, Veoma sam zadovoljna, samo tako nastavite.”

Brigitta Gyimesi, CV optimalizacija„Uživala sam u činjenici da je to bila vrlo interaktivna edukacija a vi ste nam dali puno više osim suhih podataka. Umjesto toga ste se posvetili primerima iz prakse povezujući ih s pozitivnom psihologijom. Informacije koje ste nam dali vrlo su izravne i jednostavne za razumevanje što nam je znatno olakšalo trening.”

Mariam Badawi, studentica zadnje godine psihologije Eötvös Lóránd„Trening me oteo dosadi, frustraciji, dao mi osjećaj stvarnosti, da sam opet živa! Imam proleće u svom koraku i pronašla sam smisao svom životu.”

Eliza Barone, British Airways„Uživao sam u našim treninzima. Imam potrebu osećati se temeljitijim kako se moj rad intenzivira, te sam sebe propitivati što ja to zapravo radim. Cenim usmeravanje koje je proizlazilo iz razgovora.”

Peter Grundberg, Director, Brody House„Optimalan trening podupro me je u mom poslu i razvijanju odnosa koji su zaista značajni.”

Emese Bokorovics, NuSkin„Vežbe unutar treninga učinile su da se osećam uravnoteženijom; moje telo i duh su jedno.”

Zora Bittner, ING Sales Consultant„Trening je definitivno puno pomogao, Paul. Učinio je da se osećam bolje kada smo zajedno. Veći sam dio života zapravo bežala od problema. Tada si došao ti i učinio da se s njima suočim. Osećam se puno bolje nego prije godinu dana, definitivno. Puno sam se promenila no još uvijek trebam raditi na tome i pronaći još bolju ravnotežu u svom životu.”

Tünde Nagy, Gap Retail Store„Zahvalna sam na podršci koja mi je davana tokom treninga i pomogla mi u vremenima izazova. Fidbek koji sam dobila pomogao je senzitivnošću i realizmom.”

Zsolt Kender, Consultant MPK Zrt„Hvala, Dori. Postalo je jako lepo. Mislim da je super! Potpuno se razlikuje od mog.”

U vezi s CV optimizacijom, Melinda Matetits